Stránky

čtvrtek 29. května 2014

CURRENT WISHLIST | T.

Ahoj všichni!
znáte takové ty chvíle, kdy potřebujete spoustu věci, protože doma nemáte jedinou rtěnku a ani jedno tričko, a to všechno chcete ideálně teď hned a najednou? Takový menší záchvat nedávno postihl i mě, takže jsem se donutila všechny ty potřebné věci alespoň sepsat. No a tady jsou!



No.. začínáme věcí, která až tak aktuální není. Novou micelární vodu od Garnieru ale prostě chci! Už jsem přečetla tolik kladných recenzí, které mě ujistily, že ji vážně chci vyzkoušet. Momentálně jsem ale začala používat micelárku od Bourjois, takže tahle růžová záležitost ještě počká.
 Pokračujeme ale nutností, kterou skutečně potřebuji. Už se mi podařilo rozbít si oba pudry Stay Matte. Neznamená to, že je automaticky vyhazuji, na domácí použití mi stačí. Nejsem ale takový dobrodruh, abych rozsypaný pudr tahala v kabelce někam ven, každý si umí představit, jak by to mohlo dopadnout. No a žádný jiný pudr, než právě blogosférou profláklý transparentní pudr od NYC, mě nezaujal.
 Další věc, bez které já, respektive mé nehty, už dlouho nevydrží, je top coat od Flormaru. Všeho všudy jsem měla jen jeden, od Clair´s, a ten byl vážně na nic. Od té doby jsem jiný nezkoušela, a myslím, že je čas na změnu. Když už jsme u péče o nehty, dochází mi výživový podlak od Sephory. Moc Vás prosím o radu, na jaký podkladový lak nedáte dopustit? 


Zjistila jsem, že se mi většina rtěnek rozpíjí. A tyhle Essence tužky nejsou vůbec špatné. Mají krásné odstíny a opravdu nízké ceny, nějakou jednoduše chci vyzkoušet.

Tyhle gelové linky od Rimmel London jsou pro mě dost novinka. Poprvé jsem je viděla u Péti Lovelyhair a dost mě zaujaly. Recenzí je zatím jen pár, ještě jsem ale nenašla záporný ohlas. Navíc jsou za dobrou cenu, měla by se pohybovat okolo 150 korun, což je na gelovky slušná částka.


 Tenhle krém taky úplně nepotřebuji, na léto si ho ale plánuji pořídit. Pleť se mi dost zhoršila poté, co jsem používala Garnier Pure zmatňující krém (dočtete se v některém z příštích článků), o kterém jsem se zmiňovala v nákupech za březen. Tak jsem ho vysadila, a pleť pomalu dávám dokupy nejbožejší Niveou, to je lék skutečně na všechno. (Máte chřipku? Namažte se Niveou. A kdyby to náhodou nezabralo, budete mít alespoň hebkou kůži). A myslím, že tento zmatňující krém od Baley by na léto vůbec nemusel být špatný.



Jsem asi jediná na světě, kdo ještě nevyzkoušel Rocket Volum´ Express mascaru. No nevadí, plánuju to v nejbližší době napravit. A ptáte se co tak najednou? Ha, mám na ní 50% slevu, proto to nadšení. Řasenek je v domě dost, ale proč jich nemít ještě víc?:-D


 Má malá sbírka neobsahuje ani jednu krasotinku od Essence. Mám v plánu buďto odstín 7 (na obrázku), nebo číslo 13. A nebo oba, to se rozhodnu až na místě. Každopádně prostě alespoň jedna bude v nejbližší době má.

Essence gelové linky jsem si oblíbila. Už když jsem je ale kupovala ve výprodejovém košíčku (jinde bych je asi už nesehnala), byly trochu vyschlé. Teď jsou konzistencí spíš taková suchá gumová hmota, a to už není na používání (a zvláště těžká rána) nejlepší. No a myslím, že tato tužka od Essence by nemusela být špatná.






No a nakonec potřebuju ještě bronzer. Nejlepší na tom je, že vůbec nevím jaký. Takže, jaký je Váš oblíbený bronzer?

To, jak si svá přání splňuji, budete moct sledovat v nakupovacích článcích. Nákupy za květen z mé strany nebudou, plánuji udělat společný článek za květen a červen.
                                                                                                                             xx. T

5 komentářů:

  1. Podkladový lak by se mi taky hodil, tak to ti neporadím :/ Rocketka a Essence rtěnka jsou nutnosti, pro ty zajdi :-) A já mám ráda klasický bronzer od NYC ten co vypadá jako pudr jen má hnědé balení :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu micelárku si určitě pořiď. Je opravdu úžasná, Můžeš se podívat ne recenzi u mě na blogu :) http://carolines-beauty.blogspot.cz/2014/04/novinka-garnier-micelarni-voda.html

    OdpovědětVymazat
  3. Tužka na rty od esence číslo 12 jde krásně ke rtěnce č. 13 :) toto kombo používám již dlouho, ale k 7 je moc růžová.
    Jo a co se balea krému týče, jestli to není nutnost, nekupuj. Měla jsem ho a nic mi s pletí neudělal, prostě jsem jen měla pocit, že mám namazaný obličej. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla jsem to jen vyzkoušet, tak děkuju za radu:-)
      A vypadá to, že jsi mi usnadnila výběr rtěnky i tužky, děkuju:-):-D

      Vymazat