Stránky

sobota 5. dubna 2014

NEW IN: Březnové šílenství | T.

Ahoj všichni!
nejdřív bych se chtěla omluvit za delší neaktivitu na blogu, K. má nějaké technické problémy s přihlášením a mě teď nějak nezbyl čas.. Spousta věcí do školy, a když bylo náhodou volno, tak bylo tak krásně, že se mi vážně nechtělo sedět za počítačem.
Březen pro mě a mou rodinu znamená svátky, narozeniny, oslavy, takže se mi nakupilo díky mému svátku i narozeninám spoustu nových věcí, a když k tomu přidám ještě to, co jsem si pořídila já sama, opravdu je toho na mé poměry a potřeby hodně:-).




Normálně si časopisy už nekupuju, nemám čas je číst (Elle jsem kupovala v polovině března a teď ji ještě pořád nemám dočtenou:-D)Teď ale, kvůli skvělým dárkům jsem udělala výjimku.
Bourjois odličovací micelární voda na obličej a oči. Je hypoalergenní, bez parfemace a alkoholu. To je asi tak všechno, co vám k ní můžu říct, ještě jsem ji nezkoušela, ale je nahoře na seznamu:-).
Bourjois 1 seconde nail enamel. Odstín Bleu water. Platí to samé jako u micelárky, ještě jsem nezkoušela.


Dál taková klasika, věci, které jsou prostě nezbytné:-)
Ebelin Vlhčené ubrousky s aloe vera. Nevím, co k tomu říct, Prostě vlhčené ubrousky:-D Rozhodně jim ale neupřu, že krásně voní.
Balea Totes meer maske. Tuhle masku Vám snad nemusím představovat, objevuje se tu poněkolikáté. Pleť je po ní krásně jemná, sjednocenější a ta maska je celkově velmi příjemná.
Ebelin odlakovač. Taky naprosto nezajímavá věc. Jen mě zaujalo, že toto velké balení (200 ml) stojí na haléř stejně jako jeho menší brácha (125 ml).
Balea hygiene-handgel. Oficiální popis už se mi oprýskal, protože od té doby, co ho mám, jsem čistýma rukama naprosto posedlá:-D.
Tohle je má naprostá srdcovka.
L´Oreál Elseve Re-nutrition vyživující šampon pro suché vlasy. Od té doby, co jsem ho objevila, nedám na něj dopustit. Obsahuje mateří kašičku a vitamín B6, a tak kráásně voní! Teď měli akci v drogerii Teta, tak jsem se zásobila.
 Když jsem mluvila o tech všech oslavách, tohle jsem dostala od své milované kamarádky. je to od ní strašné krásné gesto, no ne?
Tuhle kupičku jsem dostala od svého kamaráda, taky k narozeninám.
Catrice Better than false lashes mascara. Tahle řasenka mě teda moc nenadchla, poměrně řasy slepuje a na objemu či délce taky moc nepřidá.
Maybelline Expression kajal eyeliner. Tahle tužka je fajn, klasická černá, trošku sušší, ale krásně měkká a pěkně se s ní pracuje. Nemám ji ale ještě pořádně odzkoušenou.
Maybelline Colorama blush. Odstín 301. Tvářenka sama o sobě je pěkná, líbí se mi balení, barva a tak, ale pigmentace je naprosto otřesná, div nezlámu štětiny na štětci. Když se mi ji ale povede nanést, na tvářích vypadá pěkně a přirozeně.
Bourjois 1 seconde nail enamel. Odstín Méli melon. Tenhle lak je fajn, zatím jsem ho měla jednou. O odstínu tak trochu nevím, co si mám myslet, jednou se tváří jako taková oranžovější broskvová, jindy jako neonová oranžová, a to je bez třpytek či nějakého shimmeru. Vydrží tak 3 dny, ale jak říkám, ještě není pořádně prověřený.
Oriflame Pure color lipstick. Odstín Nude pink. Jako balzámek v jedné vrstvě je fajn, když ho ale navrstvím, je ošklivě perleťový a vůbec se mi nelíbí.
Maybelline Colorama Lip gloss. Odstín 475. Když pominu až moc shimmeru, v jedné vrstvé vypadá docela pěkně.
Od Sephory mi přišel email dárku k narozeninám. A když už jsem tam byla, přihodila jsem ještě tužku.
Sephora lesk na rty. Čtyři odstíny. Nejsem si jistá, jestli se dá běžně koupit, tak se tu o něm nebudu moc rozepisovat. Barvičky jsou krásné, nelepí, krásně voní i chutná. Díky Sephoro!
Sephora eyeliner. Odstín Silver green. Je poměrně měkká, na oku ale musím přímo dřít, abych nějakou barvu dostala. Za mě zklamání.
 K narozeninám jsem si objednávala něco z http://www.galaxieprani.cz/.
W7 In the Buff paletka očních stínů. Jak jste si mohli všimnout, je nápadně podobná Naked 2 od Urban Decay. Řekla jsem si, že ji zkusím, univerzální hnědé stíny se hodí vždy. A jsem vážně nadšená! Určitě bych mohla vytknout mírnou prášivost stínů, ale je jedním slovem úžasná. Stíny jsou krásně pigmentované, krásně se nanáší, krásně vypadají i vydrží. Navíc stojí jen 200 Kč (odkaz).
Ebelin Flat brush. Chtěla jsem nějaký kabuki štětec na nanášení makeupu, a s tímto štětcem jsem vážně spokojená. Krásně vpracuje makeup do pleti, je trochu méně ohebný, ale příjemný, rozhodně jeho koupi nelituju (odkaz).



Tenhle balíček jsem dostala od své sestřenice.
Maybelline Volum´ Express Lift-up mascara. Netuším, kde se dá sehnat, ale řasy dělá docela pěkné.
Maybelline MiniColorama laky na nehty. Odstín Urban Orange a Ballerina. Netuším, kde se jí podařilo sehnat starou kolekci těchto laků, ale jsou moc fajn.
Maybelline Color Sensential rtěnky. Odstín 255 Mauve diamonds a 140 Juicy bubblegum. 255 obsahuje třpytky, což není úplně příjemné, ale jinak jsou obě pěkné i příjemné.
Tady je můj menší nákup z nájezdu na místní drogerie, když jsem chytla nákupní horečku:-D
Jordana lak na nehty. Odstín 964 Silky purple. Moc fajn věc. Moc jsem toho neočekávala, ale pěkně držel 4 dny, takže jsem vážně spokojená.
Dermacol Imperial makeup. Odstín Fair. Neřekla bych o něm, že je to nejlepší makeup na světě, ale je strášně příjemný na pleti, poměrně kryje a není úplně k zahození. S výdrží to není taková sláva, 6 hodin nedá, ale to mu ráda odpustím:-).
Essence Effect nails. Odstín 02. Tyhle třpytky jsou naprosto boží!! Na nehtech vypadají nádherně, hází různé odlesky, a když ho na nehtech mám, nemůžu se na ně vynadívat:-).
Miss sporty Instant lip Colour&Shine. Odstín nenalezen:-D. Tahle pastelka je na rtech moc příjemná, ale jelikož se bavíme o levné kosmetice, nevydrží. Já pořád něco piju nebo jím, a půl hodiny vydrží jen možná, je nutné často přetírat. Z toho vyplývá, že rychle ubývá. Do toho se ještě jedné mé kamarádce ji povedlo hned druhý den zlomit, používá se ale pořád dá.
Fashion Trendy oční stíny. Odstín 17. Jak už neznámá značka a nízká cena napovídá, bude to nejspíš nějaký "šunt":-D.  Zaujala mě ale nápadná podoba s Kiko stíny, tak jsem se rozhodla je vyzkoušet. Jsou pěkně pigmentované, bílý stín lehce perleťový a swach, swoch, swatch svoč(:-D) hnědého stínu na ruce je krásný. Jsou tam zlaté třpytky i zlatý shimmer, ale na oku na nádhera není vidět! Strašně mě to mrzí, protože by to byl jinak krásný stín.

Tohle je pro změnu pár drobností, které jsem dostala k svátku.
Oriflame Veryme Lip Addict. Odstín Pink Blush. Rtěnka je lehce máslová, má přirozenou barvu a takovou zvláštní parfemaci, která by možná mohla někomu vadit.
Oriflame Sparkle in Paris eyeliner. Černá, trochu gelová tužka na oči, obsahuje drobné třpytky.
Bobbi Brown štětec na pudr. Ó můj Bože! Nejjemnější syntetický štětec, co snad existuje, to nejde popsat, to se musí zažít. Díky mami!!!!:-* A navíc v super cute taštičce:-D.


 Garnier Pure hydratační krém. Ještě jsem nezkoušela, nemůžu nic říct.
Wilkinson Sword Xtreme 3 Coconut dream pohotová holítka. Nuda, nuda, nuda:-D Ale ta kokosová vůně!

 EDIT:
Nakonec dárečky od K.
Yves Rocher Kondicionér pro vyhlazení vlasů. Už jste mohli vydět v některém předchozím příspěvku od K. Taky ještě nemůžu nic říct, balení neotevřeno.
Yves Rocher Pure system Hloubkově čistící maska. Opět, ještě neotevřená.
Astor Big&Beautiful Boom mascara. Tu jsem zapomněla vyfotit. Je to zlatíčko, už mám druhé balení, tato řasenka mi prostě sedí.

Pokud jste dočetly až dokonce, tak gratuluju! Co jste si za březen pořídily vy?

6 komentářů:

  1. WOOOW!!! Perfektní článek...ten lak od Jordany mám taky, ale odstín 985, což je malilinko světlejší...vydrží mi v pohodě i pět dní a kryje na jednu vrstvu!!! A ten štětec od Bobbi Brown vypadá úžasně, asi nevíš kolik stojí?

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/ (budu mooc ráda za každého prav. čtenáře)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, nemám ponětí. Z mamky jsem se to snažila vydolovat, ale nic:-). Jak ji ale znám, tak šílená cena to být nemohla, mamka je v tomhle ohledu "rozumná", nevyhodila by za štětec ani 500. Objednávala to odněkud z internetu, ani to mi ale nechtěla prozadit:-((T.)

      Vymazat
  2. Nádherné věcičky!! :)
    Ty rtěnky všechny vypadají moc hezky :)

    www.meow005.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Páni! Tolik věcí to by se mi taky hodilo :D
    tonyhumble.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. wooow nemam slov! uzasne!

    Ak mas rada NIVEU pozyvam na giveaway o nove telove mlieka, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat